Vabljeni

Seperator

Letos odpiramo vrata mladim zainteresiranim posameznikom in skupinam ter strokovnjakom, ki ste povezani z vsemi oblikami izobraževanja ter usposabljanja mladih.

Prijavnica

Seperator

Vabljeni na dogodek 30.5.2014 med 8.30 in 17. uro.

Tukaj je povezava na prijavnico.

Kotizacije ni. Sprejmemo omejeno število prijavljenih obiskovalcev.

Karierni coachi se predstavijo

Seperator

» OGLED

E-novice

Seperator

Tukaj se s svojim elektronskim naslovom prijavite na novice o kariernem coachingu.

Arrow

Misli

Seperator

Coaching je 90% odnos in 10% tehnika.

~ Neznan avtor

Pravi uspeh podjetja se skriva v potencialih zaposlenih.

~ Marija Kokelj

Ljudje presegajo cilje, ki so si jih zastavili.

~ Gordon Dryden

Coachi naj pazijo, da ne gledajo, kaj ne želijo videti in ne poslušajo, kar ne želijo slišati.

~ John Madden

Dober coach bo pokazal svojim klientom kdo so lahko namesto tega, kaj so.

~ Ara Parasheghian

Najboljše rezultate pri ljudeh ne dobiš s tem, da jim zakuriš pod nogami, temveč s tem, da zanetiš ogenj v njih.

~ Bob Nelson

Organizatorji

tl_files/logo/VSSKV.jpg Glotta nova Pitea

 

Pokrovitelj konference
Državni svet

Karierni coachi se predstavijo

Maja Bradeško

Maja Bradeško

Maja Bradeško, diplomirana sociologinja, zaposlena kot vodja razvoja kadrov in izobraževanja v Sava d.d.. Vodi in sodeluje v projektih s kadrovskega področja za celotno Poslovno skupino Sava. Svoje znanje in izkušnje z veseljem na seminarjih, konferencah in drugih dogodkih, prenaša tudi na druge. Je zunanja presojevalka standarda Čečega se podjetja S10 in karierni coach.

Aleš Jerman

Aleš Jerman

Aleš Jerman, diplomirani upravni organizator, NLP praktik in karierni coach je zaposlen na področju zavarovalništva, kjer pridobljeno znanje in izkušnje s področja komuniciranja, motiviranja in razvoja človeških virov aktivno in uspešno uporablja ter obenem prenaša tudi na druga področja svojega delovanja.

 

Več informacij: gsm: 040 191 215, ali e-mail: aless.jerman@gmail.com

Helena Jurca

Helena JurcaHelena Jurca je poslovna trenerka, karierni coach in grafologinja. Je lastnica in direktorica dveh podjetij: v Business Success-u vodi delavnice s področij mehkih veščin: poslovne komunikacije, vodenja in prodaje. Aktivno sodeluje tudi s sorodnimi podjetji iz sosednjih dežel (Avstrija, Madžarska in Švica). Njene delavnice je obiskalo že preko 2000 udeležencev. Kot gostujoča predavateljica je v letih 2000/2004  vodila delavnice s področja uspešne prodaje na CTU v okviru GZS. V zadnjem času se aktivno posveča tudi coachingu.


Studio Duktus, grafološki studio, pa podpira njeno drugo ljubezen - raziskovanje sporočilnosti pisave. Kvalitetno izdelana analiza pisave pomaga posamezniku pri dojemanju sebe in okolice, odkrije pa tudi marsikatere skrite potenciale. Je tudi aktivna članica Združenja grafologov Slovenije.


V veliko pomoč pri njenem delu so tudi izkušnje iz začetka poklicne poti, ko je po študiju kemijske tehnologije dobrih 10 let delala v gospodarstvu. V okviru te kariere tudi kot zunanja presojevalka ISO.
Svojim poslovnim partnerjem pomaga pri ohranjanju pozitivne energije tudi z metodami Joge smeha po licenci dr. Madana Katarie.

 

Kontaktni podatki: gsm: 041/773 175,   helena@business-success.si

Marko Kerševan

Marko Kerševan

Marko Kerševan je bil vedno naravnan k razmišljanju kot tehnik (strojnik), a ni opravljal tega poklica, temveč je (pričen) pionir na informacijskem področju od prvega letnika rednega študija. Ob koncu delovnega obdobja v informatiki razmišlja o svojem doživljenjskem dopustu in tako je zabredel v karierne vode prek kariernega coachinga (v prvi generaciji v Sloveniji). Iz osebne rasti ve, da je najboljše delo tisto, ki ga opravljaš z veseljem ali celo s strastjo, ne glede na plačilo.

 

Poleg vodenja pri pripravi osebnega kariernega načrta posameznikov želi to znanje povezati s kompetenčnim modelom organizacije, kjer na drugi strani manjkajo kompetence zaposlenih. Ta povezava kompetenc in njihovo usklajevanje med organizacijo in zaposlenimi pa slonita na orodju coaching. V tem smislu je karierni coaching povezan od vrha navzdol v organizaciji, od vodij do posameznega zaposlenega. Pri tem ima čut do sočloveka in je pozitivno naravnan, kar je pomembno pri razvoju človekovih potencialov. Tako se coaching prepleta od osebnega, kariernega do poslovnega coachinga.

 

Več informacij: marko.kersevan@guest.arnes.si


Marija Kokelj

Marija Kokelj

Marija Kokelj je samostojna strateška snovalka in upravljalka osebnostnih znak. Pomaga pri razvoju osebnostne komunikacije in inovativnih okolij, s katerimi se ukvarja zadnjih 7 let. Deluje na področju razvoja ustvarjalnosti, predava in krepi podporno okolja razvoja človeških virov. Ima specialna ekonomska in psihološka znanja, ki jih dopolnjuje z izzivi praktične uporabne vrednosti v slovenskem kot tudi mednarodnem prostoru. Je mediatorka, karierni coach in mentorica za področje razvoja človekovih potencialov.

 

Več informacij: gsm: 031 326 777 ali e-mail: mng@pitea.si

Katja Macan

Katja Macan

Katja Macan, dipl. etnologinja in primerjalna jezikoslovka, že v študentskih letih dela s študenti in jim svetuje glede izbire študija ter nadaljnje karierne poti, kar z velikim veseljem dela od takrat naprej. Po vrnitvi iz podiplomskega študija v tujini dela z iskalci zaposlitve in sodeluje pri projektih, ki so povezani z zaposlitvijo. Je NLP praktik, karierni coach in motivatorka, ki svojo pozitivno naravnanost in čut do sočloveka uporablja na vseh področjih aktivnosti.

 

Kontakt: tel: 040 864 800, e-mail: macan.katja@gmail.com

Darja Novinc

Darja Novinc

Darja Novinc, univ. dipl. pedagoginja in profesorica sociologije, je zaposlena na področju bančništva. Svoje komercialne in vodstvene izkušnje je oplemenitila z usposabljanjem na andragoškem področju. Je dobra poznavalka sodobnih metod čenja, komuniciranja in vodenja. Poleg številnih strokovnih izobraževanj in licenc ima mednarodni certifikat trenerja odličnosti čenja in komuniciranja ter mednarodna certifikata NLP Poslovni Praktik in NLP Poslovni Mojster Praktik. Je specialistka za izpeljavo programov o činkoviti komunikaciji pri poslovnemu komuniciranju ter vodenju za najrazličnejše ciljne skupine. Je turistična vodnica z licenco ter specialistka za usposabljanje lokalnih turističnih vodnikov. Je karierni coach, prve generacije v Sloveniji. Izhajajoč iz potreb delovne prakse se zanima za področje kariernega menedžmenta v velikih poslovnih subjektih.

 

E-poštni kontakt: darja.novinc@gmail.com

Lilijana Pahor

Lilijana Pahor

Lilijana Pahor, zaposlena v Mestni knjižnici Ljubljana na delovnem mestu samostojna strokovna svetovalka. Vodi Informacijski servisa Borza dela, ki  je namenjen vsem iskalcem zaposlitve. Dodatna dejavnost knjižnice je presegla lokalni, regionalni okvir in prerasla v nacionalni program, ki se izvaja v treh knjižnicah v Sloveniji

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki